Kijk! de Wijkgazet. - Kijk!de Wijk (Antwerpen : Kijk!de Wijk, 2000)
Kijk!de Wijk is een samenwerkingsproject rond media tussen buurtbewoners en organisaties uit het Noorden van Antwerpen en kwam tot stand in samenwerking met Het Oude Badhuis, Noordelijk Halfrond, Groot Volk, Radio Centraal, Brandpunt 23 en het Protestants Sociaal Centrum.
Deze editie wordt samen gemaakt met "Au quai"
Nederlands
Krant