Jong Gent. - Were Di Jongerenwerking (Gent : Were Di Jongerenwerking, 1970)
Aanwezig nummer in de collectie handelt over de mijnstaking in Limburg in 1970
Periodiciteit : tweemaandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: stakingen; mijnwerkers