Le Cyrano : hebdomadaire artistique, littéraire et économique. (Bruxelles : R. Vivenoy, 1944)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : wekelijks
Redactie en administratie A. Blouet, J. Laugier, avenue Adolphe Buyl 149, Bruxelles
Bevat artikel van Suzanne De Pues
Frans
Periodiek