Theatra et Ciné : journal hebdomadaire. (Bruxelles : J. Van Cottom, 1935)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : wekelijks
Redactie en administratie: J. Van Cottom, 5 rue de Danemark, Bruxelles ; F. Brackelaire, 39 rue de la Roue, Bruxelles
Bevat artikel van Suzanne De Pues
Frans
Krant