Germinal : paraît tous les dimanches. (Bruxelles : Société d'Edition du Peuple, 1950)
Voorpagina van (1953)170 is gewijd aan de overstromingsramp van 1953
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: wekelijks
Frans
Periodiek