De Metaalbewerker : periodieke uitgave van de Centrale der Metaalbewerkers ABVV. - Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB) (Brussel : CMB, 1964)
Verantwoordelijke uitgever: Gust Wallaert
Nederlands
Periodiek
Keywords: syndicale pers