La Nation belge : journal quotidien = De Belgische natie. (Bruxelles, 1940)
Krant van 3 juni 1940 onder Duits beheer. Kardinaal Van Roey roept op tot loyauteit tegenover de koning
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: krant; Wereldoorlog 2