De Koöperateur : inlichtingsbulletijn tusschen personeel, aandeelhouders en verbruikers van het Koöperatief Verbond. - Kooperatief Verbond Antwerpen (Antwerpen : Kooperatief Verbond, 1926)
Administratie: Lamorinièrestraat 31, Antwerpen
De Keyserlei 13, Antwerpen (sep 1927)
Nederlands
Krant
Keywords: coöperatieve pers; krant; Antwerpen