Le Populaire : quotidien du Parti Socialiste (SFIO) : organe central du Parti Socialiste (SFIO). - Parti Socialiste (SFIO) (Paris : Parti Socialiste (SFIO), 1922)
Frontpagina van het nummer van 19 november 1936 is gewijd aan het overlijden van de socialist Roger Salengro
Bibliotheek Camille Huysmans
Directeur politique: Leon Blum
Vanaf 1933 Le Populaire de Paris
Frans
Krant
Keywords: socialistische pers; Wereldoorlog 2; Frankrijk