SPPR News [in het Hebreeuws, met Engelstalige samenvatting]. (Tel Aviv : The Society for teh Protection of Personal Rights, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ?
Redactie : onbekend
Hebreeuws
Engels
Periodiek