Platteland : tijdschrift van plattelandsontwikkeling. - Projekt Plattelandsontwikkeling (Gent) (Gent : Project Plattelandsontwikkeling, 1996)
Fonds VCIM
Periodiciteit : 3-maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: ruimtelijke ordening; platteland; nieuwe sociale bewegingen