Vernieuwing [van opvoeding, onderwijs en maatschappij]. (Den Haag : WVO, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Postbus 3977, 1001 AT Amsterdam
Themanummer Blikken en blozen : sexualiteit, erotiek en onderwijs
Nederlands
Periodiek