Maandblad voor de geestelijke volksgezondheid. (Amsterdam : Nationale Federatie voor de Geestelijke Volksgezondheid, 1968)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : J.J. Viottastraat 42, Amsterdam
Nederlands
Periodiek