De Belgische Socialist : tweetalig weekblad van den Bond der Belgische Arbeiders in Nederland = Le socialiste belge : hebdomadaire bilingue de l'Union des Travailleurs Belges résidant en Hollande. - Bond der Belgische Arbeiders in Nederland; Union des Travailleurs Belges en Hollande ('s-Gravenhage, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Hoofdredactie: J. Longuet, Mayeras, B. Souvarine, C. Huysmans, H. Renier, Jamar
Beheer: Gedempte Slaak 120, Rotterdam
28 okt.1916: Theresiastraat 49, 's Gravenhage
13 okt.1917: Longville, Rembrandtstraat 318, 's Gravenhage
Nederlands
Frans
Keywords: Huysmans, Camille; Wereldoorlog 1; Vredesconferentie Stockholm; socialistische pers