TenT. - Landelijke Werkgroep Travestie en Transsexualiteit van de NVSH (Amsterdam : Landelijke Werkgroep Travestie en Transsexualiteit van de NVSH, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodicitet : maandelijks
Redactie : Blauwburgwal 7-9, 1015 AS Amsterdam
Nederlands
Periodiek