Nieuwsbrief Werkgroep Homofilie Walcheren. - Werkgroep Homofilie Walcheren (Middelburg : Werkgroep Homofilie Walcheren, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : van Kleffenslaan 27, Middelburg
Nederlands
Periodiek