Gay Magazine - Taboo’s Magazine. - La balade des gays (Bruxelles : La balade des gays, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Boulevard M. Lemonnier 82, 1000 Bruxelles
Verscheen begin 2007 tijdelijk met als titel Taboo’s Magazine
Frans
Periodiek