Inzet : het vrijwilligersblad voor Gay Games Amsterdam 1998. (Amsterdam : Stichting Gay and Lesbian Games, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : PB 2837, 1000 CV Amsterdam
Nederlands
Periodiek