Friendship : the international quarterly of Gay Games Amsterdam 1998. (Amsterdam : Stichting Gay and Lesbian Games, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Nieuwezijds Voorburgwal 68-70, 1012 SA Amsterdam
Engels
Periodiek