IHLIA nieuwsbrief. - Stichting IHLIA, het Internationaal Homo/Lesbisch Informatiecentrum en Archief (Amsterdam : Stichting IHLIA, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : Nieuwpoortkade 2A, Amsterdam
Nederlands
Periodiek