Homodokument : nieuwsbrief van Homodok en de Stichting Vrienden van Homodok. (Amsterdam : Homodok, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : viermaandelijksRedactie : Oudezijds Achterburgwal 185, 1012 DK Amsterdam
Nederlands
Periodiek