L' Idée Socialiste : organe doctrinal des militants socialistes bruxellois. - Parti Socialiste Belge (PSB) ([S.l.] : PSB, 1942)
Eerste nummer: september 1942
Origineel exemplaar wordt niet geraadpleegd. Enkel de fotokopie is raadpleegbaar
Frans
Periodiek
Keywords: clandestiene pers; socialistische pers