Gymsport voor allen : maandblad van de Socialistische Turnbond. - Socialistische Turnbond van België (STB); Federatie voor Algemene en Sportieve Gymnastiek (ASG) (Brussel : STB ASG, 1994)
Wijziging ondertitel : maandelijks tijdschrift van de Federatie voor Algemene en Sportieve Gymnastiek (ASG) (1996)Redactie: Socialistische TurnBond (STB), Keizerslaan 13, 1000 Brussel ; Federatie voor Algemene en Sportieve Gymnastiek (ASG), Boomgaardstraat 22/50, 2600 Antwerpen (vanaf 1995)
Periodficiteit : maandelijks
Nederlands
Periodiek