L' Action Syndicale : journal de lutte er d'information. ([Verviers?] : [s.n.], 1940)
Eerste nummer: december 1940
Origineel exemplaar wordt niet geraadpleegd. Enkel de kopie is raadpleegbaar
Frans
Periodiek
Keywords: clandestiene pers