Kritak : maandblad voor kritische aktiegroepen. - University Clearing Office for Developping Countries (UCOD) (Leuven : Alternatief, 1971)
Schenking Karel Maes
Gezamenlijke uitgave van "Gemeenschap en Ontwikkeling", "Ita y Unidad", "Oxfam Antwerpen" en UCOD
Nederlands
Periodiek