Rouge 69 : driemaandelijks vakblad voor vrouwen en mannen die in de prostitutie werken. (Antwerpen : Payoke, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie: Leguit 4, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek