Van doofpot tot mankepoot : nieuwsbrief over homoseksualiteit en handicap. (Utrecht : NOHEH, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks?Redactie : PB 169, 3500 AD Utrecht
Nederlands
Periodiek