Scumgrrrls : 100% feminist energy. (Bruxelles : Epicentre, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
DIGTAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL
Periodiciteit : semestrieel
Redactie : 113 rue Keyenveld, 1050 Bruxelles
Engels
Periodiek
Keywords: digitale publicaties; feminisme