Informatiebulletin van de Federatie Organisaties Categoriaal Opbouwwerk. (Dendermonde : FOCO, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijksRedactie : Sas 13, 9330 Dendermonde
Nederlands
Periodiek