Pinaise : nieuwsbrief Doornroosje. (Antwerpen : Trefcentrum Sadomasochisme Regio Antwerpen, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : Kloosterstraat 5, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek