Nieuwsbrief Lesbisch Archief Amsterdam. (Amsterdam : Lesbisch Archief Amsterdam, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : halfjaarlijks?
Redactie : Eerste Helmersstraat 17 I, 1001 EW Amsterdam
Nederlands
Periodiek