Verkeerd Verbonden ; vanaf (1995) apr : Zo Zo : Verkeerd Verbonden nieuwsbrief. (Amsterdam : Netwerk Verkeerd Verbonden, voor en van lesbische vrouwen in en rond de Kerken, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : onregelmatigRedactie : Waterlooplein 205, 1011 PG Amsterdam ; vanaf (1993) [7] : PB 8579, 3503 RN Utrecht
Nederlands
Periodiek