Vroom & Vrolijk : een tweemaandelijks tijdschrift voor vrouwen en mannen over homoseksualiteit en geloof. (Amsterdam : Stichting Vroom & Vrolijk, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : Waterlooplein 205, 1011 PG Amsterdam
Nederlands
Periodiek