Kerkinformatie van de gereformeerde kerken in Nederland. (Utrecht : Gereformeerde Kerken in Nederland, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; Redactie : Algemeen Kerkelijk Bureau, Wilhelminapark 2, Utrecht ; Themanummer : Over mensen die homofiel zijn : Rapport aan de Generale Synode van Dordrecht 1971/1972
Nederlands
Periodiek