Op paars/roze hoogte : hernieuwd roddelblad van Roze Geweertje autonoom potten en janettenkollektief voor lustbevrijding, verzet en antipatriarchale strijd. (Gent : Roze Geweertje, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks (behalve juli en september) ; Redactie : Roze Geweertje, Visserij 143, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek