Prikbord : informatieflash voor medewerkers van Het Roze Huis en Café Den Draak. (Antwerpen : Het Roze Huis, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; Redactie : Het Roze Huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen
Nederlands
Periodiek