Het Vijgeblad : blad van sociëteit Apollo ; vanaf (1983) maa : Vijgeblad. (Rotterdam : Apollo, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijksRedactie : PB 1490, 3000 BL Rotterdam
Nederlands
Periodiek