De Stille Stem : maandblad van de Stille Stem, werkgroep tegen maatschappelijke uitsluiting. (Leuven : De Stille Stem, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : Coosemansstraat 157, 3200 Kessel-Lo ; vanaf 02(1985) 1 : Dellestraat 30, 3201 Holsbeek
Nederlands
Periodiek