Bi-Krant - Bi-Nieuws. (Amsterdam : Landelijk Netwerk Biseksualiteit, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf 5(1989) 5 : driemaandelijks
Redactie : PB 5087, 1007 AB Amsterdam ; vanaf 6(1990) 1 : PB 75087, 1070 AB Amsterdam
Eerste jaargang = Bi=Krant
Vanaf 8(1992) 2 ondertitel : kwartaalblad over biseksualiteit
Nederlands
Periodiek