Flikkerlicht : tijdschrift van KORTHOM. - Kortrijkse Homowerking (KORTHOM) (Kortrijk : KORTHOM, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : Minister Tacklaan 99, 8500 Kortrijk
Nederlands
Periodiek