Jong Geleerd nieuwsbrief - Andersom. (Mechelen : Jong Geleerd, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : PB4, 2800 Mechelen 2
Vanaf 06(2002) 3 : Andersom : de Jong Geleerd nieuwsbrief voor holebi’s tot 26 jaar
De nummers 05(2001) 5-6 en 06(2002) 1-2 verschenen gezamenlijk met HLWM-Info
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen