IngeBLIKt : maandelijkse nieuwsbrief van Liever Gelijk. (Kortrijk : Liever Gelijk, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : PB 204, 8500 Kortrijk
Nummer mei 2002 heeft twee verschillende covers
Nederlands
Periodiek
Keywords: Holebibladen