Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit. (Gent : Het Licht, 1931)
Bibliotheek Camille Huysmans
Online raadpleegbaar
Jaargangnummering begint in mei.
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; satire; weekbladen