De Sociaal-Democraat : weekblad van de Sociaal-Democratische Arbeiderspartij in Nederland. - Sociaal-Demokratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : SDAP, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Wijziging ondertitel: 15 apr 1933: veertiendaagsch orgaan van de Sociaal-Democratische Arbeiderspartij in Nederland
Periodiciteit: wekelijks / tweewekelijks
Hoofdredacteur: E. Boekman
Commissie van redactie: W. Banning, J. De Kadt, J. Oudegeest en P.J. Schmidt
15 apr. 1933: J. Oudegeest, W. Romijn, K. Vorrink, J. Van der Wijk
Beheer/Administratie: Tesselschadestraat 31, Amsterdam-West
Keywords: socialistische pers; Nederland