Lust en Gratie : lesbisch kultureel tijdschrift. - Stichting Lust en Gratie (Utrecht vanaf (1984) 3 : Amsterdam : Stichting Lust en Gratie, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : halfjaarlijks ; vanaf (1984) 3 : driemaandelijksRedactie : wisselend
Nederlands
Periodiek
Keywords: cultuur