Welzijnswerk-kroniek : informatieblad van het Verbond van Instellingen voor Welzijnswerk. - Verbond van Instellingen voor Welzijnswerk (VIW) (Brussel : VIW, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
BMLIK
Periodiciteit : tweemaandelijks. Vanaf 1984 : maandelijks.Redactie : Guimardstraat 1, 1040 Brussel
Nederlands
Periodiek
Keywords: welzijnswerk