De open poort : Belgisch protestants maandblad. (Brussel : Verenigde Protestantse Kerk in België, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : 10x/jaarRedactie : Van der Meerschenlaan 73, 1150 Brussel
Nederlands
Periodiek