De nieuwsbrief - Nieuwsbrief abortuskomitees Vlaanderen. (Gent : Regionale koördinatie van de abortuskomitees van Vlaanderen Abortuskomitees Vlaanderen, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : onregelmatig
Redactie : W. Tellstraat 13, 9000 Gent ; vanaf (1985) : Guinardstraat 34, 9000 Gent
Vanaf (1985) : Nieuwsbrief abortuskomitees Vlaanderen
Nederlands
Periodiek