Schakels : socialistisch maandschrift voor Noord en Zuid-Nederland. - Algemeen Nederlandsch Arbeiders Verbond (ANAV) (Amsterdam : ANAV, 1929)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks
Hoofdredactie: L. Magits, Corn. Springerstr. 1, Amsterdam (1 okt 1929) / J. Rens, Waterloostraat 41, Antwerpen (1 okt 1929 / L. Magits en J. Rens op 1 adres : Corn. Springenstraat 1, Amstersdam (nov 1931) / Volkerakstraat 1, Amsterdam (jan 1932) / L. Magits, Volkerakstraat 1, Amsterdam (apr 1933) / L. Magits, Prinsengracht 25, Amsterdam (mei 1934)
Redactie: bijdragen van J. Mondeel, M. Stokvis, L.J.C Poppe, H.v.d. Mey, H. Brugmans, G. de Muynck, J. Van de Velde, E. Goldstein, A. Mussche, A. Verstraete, G. Truffaut, G. Stuiveling, H. van Wijk, A.R. Scholten
Beheer/administratie: L. Magits, Corn. Springerstraat 1, Amsterdam; J. Rens, Waterloostraat 41, Antwerpen (1 okt 1929) / Corn. Springerstraat 1, Amsterdam (algemeen beheer) / M. Slaets (beheer Vlaanderen), Kipdorpvest 9, Antwerpen (jan 1930) / M. Slaets (algemeen beheer), Kipdorpvest 9, Antwerpen; J. Ursi (beheer Nederland), Corn. Springerstraat 1, Amsterdam; L. De Schutter (beheer België), Antwerpsche Steenweg, Boom (nov 1930) / P.J. Ursi (algemeen beheer), Corn. Springerstraat 1, Amsterdam (nov 1931); Volkerakstraat 1, Amsterdam (jan 1932); Prinsengracht 25, Amsterdam (mei 1934) / H. Kolthek jr. (beheer Nederland), Waalstraat 13, Amsterdam (nov 1931); Scheldestraat 21, Amsterdam (apr 1933); Heerestraat 91(a), Groningen (jan 1935) / F. Hanegraaf (beheer Vlaanderen), Vrijhandelstraat 9, Merxem (nov 1931)
Drukker/Drukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen
Nederlands
Keywords: socialistische pers