International Newsletter = Internationale nieuwsbrief. (Amsterdam : NVIH COC Foreign Committee, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : ?Redactie : Frederiksplein 14, 1017 XM Amsterdam
Engels
Periodiek